Repülős kiruccanások Franciaországba

Franciaország egyre népszerűbb utazási célpont, ahová a nagy távolságok miatt praktikus döntés repülővel elutazni. Az alábbiakban összegyűjtöttük a legnépszerűbb francia repülős úti célokat és segítséget biztosítunk a legjobb árak megtalálásában is.

Az alábbiakban bemutatjuk a10 legnépszerűbb franciaországi repülős úti célt, azonban érdemes megjegyezni, hogy a menetrendek idővel változhatnak, így a következő lista bővülhet vagy szűkülhet is időszakonként.

Párizs

Párizs, a francia főváros, az egyik leglátogatottabb város a világon. Híres műemlékeiről, mint például az Eiffel-torony, a Louvre múzeum és a Notre-Dame katedrális, valamint a bohém Montmartre negyedéről. 

parizs eiffel kicsi    Párizs egyszerű, gyors, biztonságos foglalás;   repjegy * szállás * bérautó * biztosítás


Nizza

Nizza a francia Riviéra gyöngyszeme, ahol a luxus és a tengerparti nyaralás találkozik. A kellemes időjárás, a tengerparti sétányok és a híres Promenade des Anglais sok turistát vonz.   

nizza kis   Nizza  egyszerű, gyors, biztonságos foglalás;   repjegy * szállás * bérautó * biztosítás


Marseille

Franciaország második legnagyobb városa, Marseille a mediterrán hangulatáról, a híres kikötőjéről és a kulturális látnivalóiról ismert. A Notre-Dame de la Garde bazilika és az óváros, Le Panier, különösen népszerűek.

marseille kis  Marseille egyszerű, gyors, biztonságos foglalás;   repjegy * szállás * bérautó * biztosítás


Bordeaux

Bordeaux híres a kiváló borairól és a gyönyörű építészeti stílusú városrészéről. A város a világörökség része, és számos borkóstoló lehetőséget kínál a látogatóknak.

bordeaux kis  Bordeaux  egyszerű, gyors, biztonságos foglalás;   repjegy * szállás * bérautó * biztosítás


Lyon

Lyon a francia gasztronómia fővárosa, és büszkélkedhet történelmi belvárosával, amely szintén a világörökség része. A városban számos étterem és kávézó található, ahol megkóstolhatja a helyi specialitásokat.

lyon kis  Lyon egyszerű, gyors, biztonságos foglalás;   repjegy * szállás * bérautó * biztosítás


Toulouse

Toulouse a rózsaszín városnak is nevezett dél-francia város, amely ismert az űrkutatási és repülési iparáról. A város központjában található a Capitole tér és a Saint-Sernin bazilika.

toulouse kicsi  Toulouse  egyszerű, gyors, biztonságos foglalás;   repjegy * szállás * bérautó * biztosítás


Mulhouse

A korábban Svájchoz is tartozó, Bázelhez közeli Mulhouse városát a középkori templomai és freskókkal díszített városháza mellett elsősorban a város múzeumainak kedvéért érdemes meglátogatni. Innen kiindulva sokan keresik fel Elszász-Lotaringia, Snájc és a Fekete Erdő nevezetes helyeit.

cannes kis  Mulhouse  egyszerű, gyors, biztonságos foglalás;  repjegy * szállás * bérautó * biztosítás


Strasbourg

Strasbourg az Elzász régió fővárosa és egy fontos európai központ is, mivel itt található az Európa Tanács és az Európai Parlament. A város híres az óvárosáról, amely a világörökség része, és a gyönyörű, középkori stílusú katedrálisáról. Strasbourg egyedi keveréket kínál a francia és német kultúrából, és élénk étel- és piacélettel rendelkezik.

strasbourg kis  Strasbourg  egyszerű, gyors, biztonságos foglalás;   repjegy * szállás * bérautó * biztosítás


Fontos megjegyezni, hogy ez csak egy válogatás a népszerű franciaországi repülős úti célok közül, és számos más csodálatos hely is található az országban, amelyek ugyancsak vonzóak lehetnek a látogatók számára. Ezek közé tartoznak például az Alpok hegyei és síparadicsomai, a Loire-völgyi kastélyok, az Arles-i római romok és a Provence vidéke a levendula mezőkkel. Minden esetben érdemes ellenőrizni az aktuális utazási feltételeket és közlekedési lehetőségeket valamint a legfrissebb információkat az adott úti célról az utazás előtt, mivel a körülmények idővel változhatnak.


 


Több, mint 2.200.000 szálláshely!

Szállodák, apartmanok, villák, és még kempingek is a világ körül. Az év bármely szakában találhat szálláshelyet a legjobb árakon.Utasbiztosítás kalkulátor

Találd meg az igényeidnek megfelelő utasbiztosítást és hasonlítsd össze a legkedvezőbb ajánlatokat a Bank360 oldalán!