VISIT BRITAIN - Kedvező lehetőségek az Egyesült Királyságba utazóknak

Nagy Britannia legnépszerűbb városait millió számban keresik fel az utazók szerte a Nagyvilágból. Az Egyesült Királyság mágnesként vonzza a történelem és kultúra rajongóit, a természet szerelmeseit, a művészet- és szórakozás kedvelőket, a gasztronómiai kalandorokat és a sportrajongókat.

 

Összeállítottunk egy listát Nagy Britannia legvonzóbb városairól, amelyeket akár repülővel is el lehet érni

 

London

Nagy Britannia fővárosa és az egyik legnépszerűbb turisztikai célpont. Itt találhatóak az ikonikus látnivalók, mint például a Buckingham-palota, a Westminster-palota, a Tower of London és a British Museum. A város híres az izgalmas bevásárlóutcáiról, a West End színházi előadásairól és a sokszínű kulturális életéről.

  London egyszerű, gyors, biztonságos foglalás;   repjegy * szállás * bérautó * biztosítás


Liverpool

Ez a város híressé vált a The Beatles zenekarról, és az angol futball egyik központja is. Az Albert Dock területe a tengerparti épületeivel és a múzeumokkal rendkívül népszerű turisztikai célpont. A városban sok koncert, fesztivál és művészeti esemény várja az érdeklődőket.

   Liverpool  egyszerű, gyors, biztonságos foglalás;   repjegy * szállás * bérautó * biztosítás


Birmingham

Ez Nagy Britannia második legnagyobb városa, és a West Midlands régió központja. Birmingham híres a múzeumairól, a viktoriánus építészetről és a Cadbury csokoládégyáráról. A városban található a Bullring bevásárlóközpont, amely vonzza a vásárlókat, valamint számos kulturális és sportesemény is megrendezésre kerül itt.

   Birmingham egyszerű, gyors, biztonságos foglalás;   repjegy * szállás * bérautó * biztosítás


Bournemouth

Ez egy népszerű üdülőhely a dél-angliai partvidéken. A város híres homokos strandjairól és tengerparti sétányairól. Sok turista érkezik ide a nyári hónapokban, hogy élvezze a napsütést és a tengerparti szórakozási lehetőségeket.

   Bournemouth  egyszerű, gyors, biztonságos foglalás;   repjegy * szállás * bérautó * biztosítás


Manchester

Ez egy dinamikus város Északnyugat-Angliában, és híres a zenéről, a kulturális életről és a futballról. A városban található az Old Trafford stadion, ahol a Manchester United játszik, valamint a The Lowry és a Manchester Opera House is jelentős kulturális intézmények.

manchester kis   Manchester egyszerű, gyors, biztonságos foglalás;   repjegy * szállás * bérautó * biztosítás


Edinburgh

Ez Skócia fővárosa és egy lenyűgöző város a dombokkal és a középkori városközponttal. Az Edinburgh Castle és a Royal Mile látnivalói mellett a város híres a nemzetközi Edinburgh Fesztiválról, amely a zene, a színház és a komédia bemutatóinak otthont ad.

Edinburgh   Edinburgh egyszerű, gyors, biztonságos foglalás;   repjegy * szállás * bérautó * biztosítás


Bristol

Ez egy művészeti és kulturális központ Délkelet-Angliában, ahol számos művészeti galéria, múzeum és fesztivál található. A városban különleges, hajóval közlekedő bárok is megtalálhatók, amelyek a régi dokkok hangulatát idézik.

bristol   Bristol egyszerű, gyors, biztonságos foglalás;   repjegy * szállás * bérautó * biztosítás


Nottingham

Ez egy történelmi város Közép-Angliában, híres a Robin Hood legendájáról. Nottingham várja a turistákat, akik felfedezhetik a középkori piactereket, a Nottingham Castle-t és a város elegáns bevásárlóutcáit. Emellett Nottingham a világhírű Nottingham Egyetem otthona is.

nottingham kis   Nottingham  egyszerű, gyors, biztonságos foglalás;   repjegy * szállás * bérautó * biztosítás


Cardiff

Ez Wales fővárosa és egy modern, vibráló város. Cardiffben megtalálható a híres Cardiff Castle, a Wales Millennium Centre és a St. David's bevásárlóközpont, ami a város legnagyobb bevásárlóhelye. A városban számos kulturális esemény és sportesemény, például a hat nemzet tornája is megrendezésre kerül.

cardiff   Cardiff  egyszerű, gyors, biztonságos foglalás;   repjegy * szállás * bérautó * biztosítás


Leeds

Ez egy dinamikus város Északnyugat-Angliában, amely híres a kereskedelmi és kulturális életéről. Leedsben számos múzeum, művészeti galéria és bevásárlóközpont található, mint például a Royal Armouries Museum és a Trinity Leeds. Emellett a városban gyakran rendeznek kulturális fesztiválokat és eseményeket.

leeds kis   Leeds  egyszerű, gyors, biztonságos foglalás;   repjegy * szállás * bérautó * biztosítás


Belfast

Ez Írország északi részén található és Észak-Írország fővárosa. Belfast gazdag történelemmel rendelkezik, és számos látnivalóval büszkélkedhet, mint például a Titanic Belfast, a Csokoládé Múzeum és a városközpontban található Belfast Városháza. A városban a kiváló ételek, az élőzene és az éjszakai élet is népszerű.

belfast kicsi  Belfast egyszerű, gyors, biztonságos foglalás;   repjegy * szállás * bérautó * biztosítás


 


Több, mint 2.200.000 szálláshely!

Szállodák, apartmanok, villák, és még kempingek is a világ körül. Az év bármely szakában találhat szálláshelyet a legjobb árakon.Utasbiztosítás kalkulátor

Találd meg az igényeidnek megfelelő utasbiztosítást és hasonlítsd össze a legkedvezőbb ajánlatokat a Bank360 oldalán!