Ezek a fővárosok a legnépszerűbb úti célok Európában

   Európa fővárosai remek lehetőségeket biztosítanak az utazóknak. Legyen szó akár egy hosszú hétvégi kiruccanásról, akár egy tartalmas városlátogatásról, ezekre a helyekre mindenképpen megéri  elrepülni.

London Egyesült Királyság: London az egyik legnépszerűbb úti cél a magyar utazók körében. A város sokszínű kulturális örökséggel, ikonikus látnivalókkal és világhírű múzeumokkal rendelkezik.

london kis              London  egyszerű, gyors, biztonságos foglalás;  repjegy * szállás * bérautó * biztosítás

Párizs Franciaország: Párizs, a romantika városa, vonzza az embereket a lenyűgöző építészeti csodáival, a híres művészeti és kulturális intézményeivel, valamint a páratlan hangulatával.

párizs eiffel kicsi             Párizs egyszerű, gyors, biztonságos foglalás;  repjegy * szállás * bérautó * biztosítás

Berlin Németország: Berlin egy vibráló és történelmi város, amely gazdag kulturális élményeket nyújt. A múlt és a jelen találkozik itt, ahol a látogatók felfedezhetik a múzeumokat, a művészeti galériákat és az ikonikus látnivalókat.

berlin kis            Berlin  egyszerű, gyors, biztonságos foglalás;   repjegy * szállás * bérautó * biztosítás

Barcelona Spanyolország: Barcelona a művészet, az építészet és a mediterrán életstílus fellegvára. A város lenyűgöző építészeti kincseivel, a Gaudí művekkel és a gazdag kulturális életével vonzza az utazókat.

barcelona Güell kis         Barcelona  egyszerű, gyors, biztonságos foglalás;  repjegy * szállás * bérautó * biztosítás

Róma  Olaszország: Az örök város, Róma, tele van történelmi és művészeti csodákkal. Az ókori romok, mint a Colosseum és a Forum Romanum, a Vatikán és a Szent Péter-bazilika mind olyan látnivalók, amelyeket érdemes felfedezni.

TREVI KIS           Róma egyszerű, gyors, biztonságos foglalás;   repjegy * szállás * bérautó * biztosítás

Amszterdam Hollandia: Amszterdam a különleges kulturális és építészeti jellegzetességeiről ismert. A csatornák, a híres múzeumok (például a Van Gogh Múzeum és a Rijksmuseum) és a város nyüzsgő hangulata vonzza az utazókat.

amszterdam kis         Amszterdam  egyszerű, gyors, biztonságos foglalás;   repjegy * szállás * bérautó * biztosítás

Bécs Ausztria: Bécs az osztrák kultúra központja, és híres lenyűgöző palotáiról, művészeti intézményeiről és a kávéházi kultúráról. A városban megtalálható az osztrák császári örökség, valamint modern és élénk városi élet.

bécs panoráma kicsi         Bécs egyszerű, gyors, biztonságos foglalás;  repjegy * szállás * flixbusz * biztosítás

Isztambul, Törökország fővárosa különféle kultúrák találkozása, ahol rengeteg az érdekes látnivaló. A két kontinensen épült lüktető fővárosban  az ókori emlékek mellett a Török Birodalom legszebb építményei láthatóak, emellett számtalan vásárlási lehetőség és gasztronómiai élmény is várja az utazókat.

isztambuli panoráma          Isztambul  egyszerű, gyors, biztonságos foglalás;   repjegy * szállás * bérautó * biztosítás

Ez  a lista természetesen csak egy rövid felsorolás a legnépszerűbb európai  repülős úti célok közül. Természetesen számos más érdekes város és úti cél is elérhető a repülőjáratokon keresztül, attól függően, hogy mi szerepel a bakancslistánkon. 

 

Több, mint 2.200.000 szálláshely!

Szállodák, apartmanok, villák, és még kempingek is a világ körül. Az év bármely szakában találhat szálláshelyet a legjobb árakon.Utasbiztosítás kalkulátor

Találd meg az igényeidnek megfelelő utasbiztosítást és hasonlítsd össze a legkedvezőbb ajánlatokat a Bank360 oldalán!