• autóbérlés

  Autóbérlés

  Online autóbérlés
 • autóbérlés

  Autóbérlés

  Online autóbérlés

A legolcsóbb bérautó kereső

Ha repülővel utazunk egy egy távoli országba és szeretnénk jobban körülnézni vagy úti programunk során szükségessé válik a települések közötti mozgás, akkor az egyik legjobb lehetőség, hogy autót bérelünk magunknak. Az autóbérlés során fontos néhány tanácsot megfogadni, hogy simább és kellemesebb legyen az élmény.

 

Íme néhány jótanács az autóbérléshez

 1. Összehasonlítás és előzetes kutatás: Ne dönts azonnal az első autókölcsönző cég mellett, amelyet találsz.  Érdemes alaposan feltérképezni a különböző cégeket. Összehasonlítani  az árakat, az autók típusait és a feltételeket. Az interneten található összehasonlító oldalak segíthetnek ebben.

 2. Foglalás előtt olvasd el az általános szerződési feltételeket: Mindig olvasd el az autókölcsönző cég általános szerződési feltételeit, mielőtt lefoglalnád az autót. Fontos tudni az esetleges korlátozásokat, a biztosítási feltételeket, a díjakat és a visszatérítési politikát.

 3. Ellenőrizd az autó állapotát: Amikor átveszed az autót, alaposan nézd át az állapotát. Jegyezd fel az esetleges károkat vagy sérüléseket a bérleti szerződésben vagy a kiadott dokumentumokban, hogy elkerüld az esetleges vitákat és követeléseket a visszaadáskor. Jó ötlet ilyenkor fotókat ill. kis videót készíteni.

 4. Válaszd ki a megfelelő méretű autót: Gondold át, mire fogod használni az autót, és válaszd ki a megfelelő méretűt. Ha sok csomagot vagy utast szeretnél szállítani, lehet, hogy nagyobb autóra lesz szükséged. Ugyanakkor ne bérelj túl nagy autót sem, ha nem szükséges, mert az magasabb költségekkel járhat és a városokban nehezebb használni.

 5. Győződj meg róla, hogy rendelkezik-e megfelelő biztosítással: Ellenőrizni kell, hogy rendelkezik-e megfelelő biztosítással az autó. Nézd át az autókölcsönző által kínált biztosítási lehetőségeket, és válaszd ki a legmegfelelőbbet. Ezenkívül ellenőrizni kell azt is, hogy az esetleges balesetek vagy károk esetén milyen önrészt kell fizetni.

 6. Ne felejtsd el a benzinköltségeket: Győződj meg arról, hogy mik a benzinköltségekkel kapcsolatos szabályok. Általában az autók bérleti díjai nem tartalmazzák a benzinköltségeket, tehát készülj fel arra, hogy annyi üzemanyag legyen benne leadáskor, mint az átvételnél volt.