Ezekbe az olasz városokba mindenképpen érdemes lesz elrepülni

  Itália bővelkedik szebbnél-szebb történelmi városokban és csodálatos tájakban emellett festői hegyvidékek és csodálatos tengerpartook is csábítják az utazókat. Az év minden szakában nagyszerű ötlet egy olaszországi kiruccanás. Összeállítottunk egy inspiráló  listát  a legnépszerűbb olasz városokról, ahová  érdemes lenne mindenkinek legalább egyszer elrepülni. 

Róma: Az örök város híres történelmi látnivalóiról, például a Colosseumról, a Forum Romanumról és a Vatikánról. Továbbá, élvezheted a hangulatos utcákat, a kávézókat és a finom olasz konyhát.

TREVI KIS             Róma  egyszerű, gyors, biztonságos foglalás;   repjegy * szállás * bérautó * biztosítás


Velence: Az álomszerű város vízi utcai labirintusa, a Canal Grande és a világhírű Szent Márk-tér jellegzetességek. Fedezd fel a gondolák romantikus hangulatát és látogasd meg a Dózse-palotát és a Rialto-hidat.

Velence Rialto kis              Velence  egyszerű, gyors, biztonságos foglalás;   repjegy * szállás * bérautó * biztosítás

 Firenze: Firenze a reneszánsz művészet központja, ahol gyönyörű műalkotások, mint a Dóm, a Firenzei Katedrális és a Ponte Vecchio találhatók. Ne hagyd ki a híres Uffizi Galériát sem.

Firenza panoráma kis              Firenze  egyszerű, gyors, biztonságos foglalás;   repjegy * szállás * bérautó * biztosítás

Milánó: Milánó a divat és a design városa, ismert a világhírű divatházairól és a lenyűgöző építészeti csodáiról, mint a Dóm és a Galleria Vittorio Emanuele II.

Milano dóm kis              Milánó  egyszerű, gyors, biztonságos foglalás;   repjegy * szállás * bérautó * biztosítás

Nápoly: Nápoly a dél-olaszországi életvidám város, amely híres a pizza és a vibráló utcai életéről. Látogasd meg a Pompei régészeti területet és a Vezúv vulkánját is.

Nápoly kis               Nápoly  egyszerű, gyors, biztonságos foglalás;  repjegy * szállás * bérautó * biztosítás

Pisa: Pisa híres a Ferde Tornáról, amely Olaszország egyik ikonikus látnivalója. Fedezd fel a lenyűgöző Piazza dei Miracoli-t és a közeli kisvárosokat is.

Pisa kis              Pisa egyszerű, gyors, biztonságos foglalás;  repjegy * szállás * bérautó * biztosítás

 Verona: Verona a híres Romeo és Júlia történet színhelye, és rendelkezik egy gyönyörű középkori óvárossal. Ne hagyd ki az Aréna di Verona-t sem, ahol operaelőadásokat rendeznek.

 Verona panoráma kis          Verona  egyszerű, gyors, biztonságos foglalás;  repjegy * szállás * bérautó * biztosítás

Bologna: Bologna híres a gazdag gasztronómiájáról és a lenyűgöző középkori épületeiről. Kóstolj meg egy tradicionális bolognai spagettit és fedezd fel a város látnivalóit, például a Két Torony-t és a Piazza Maggiore-Budapestről közvetlen repülőjáratokkal elérhetők az alábbi olaszországi szigetek városai:

Bologna kis          Bologna  egyszerű, gyors, biztonságos foglalás;   repjegy * szállás * bérautó * biztosítás

Szicília:  Palermo és Catania: Szicília fővárosa, gazdag történelmi és kulturális örökséggel rendelkezik. Látogass el a Katedrálisra, a Normann Palotára és élvezd a város vibráló hangulatát. A sziget másik oldalán lévő Catania legfőbb nevezetessége a közeli Etna vulkán, ami manapság is működik időnként. Érdemes a mind a két várost kipróbálni, ha be akarjuk járni Sziciliát.

 Palermo látkép kis          Palermo  egyszerű, gyors, biztonságos foglalás;  repjegy * szállás * bérautó * biztosítás

Catania kis           Catania egyszerű, gyors, biztonságos foglalás;  repjegy * szállás * bérautó * biztosítás

Szardínia:  Cagliari: Szardínia fővárosa, mely gyönyörű strandokkal és lenyűgöző történelmi látnivalókkal büszkélkedik. Fedezd fel a Cagliari Katedrálist, a Castello negyedet és a Poetto strandot. 

 cagliari tetői kis           Cagliari  egyszerű, gyors, biztonságos foglalás;  repjegy * szállás * bérautó * biztosítás

Elba-sziget: Portoferraio: Elba-sziget fővárosa, amely híres Napóleon történelmi nyomairól és festői tengerpartjairól. Fedezd fel a Medici Erődöt és látogasd meg a Villa dei Mulini-t. 

 elba szg             Elba-sziget   egyszerű, gyors, biztonságos foglalás;  repjegy * szállás * bérautó * biztosítás

  Ezek a városok a legismertebbek, így általában közvetlen járatokkal elérhetők Budapestről. Természetesen más olasz célpontokra is lehet repülni, azonban általában közvetett járatokon keresztül, átszállással érhetők el. A menetrendek folyton változnak, így fontos ellenőrizni az aktuális járatokat és a repülőtéri információkat is az utazásunk előtt.


Több, mint 2.200.000 szálláshely!

Szállodák, apartmanok, villák, és még kempingek is a világ körül. Az év bármely szakában találhat szálláshelyet a legjobb árakon.Utasbiztosítás kalkulátor

Találd meg az igényeidnek megfelelő utasbiztosítást és hasonlítsd össze a legkedvezőbb ajánlatokat a Bank360 oldalán!