Ne késlekedj a foglalással, ha zöld busszal utaznál nyáron Horvátországba!

Úgy tűnik, hogy ismét sokan töltik majd a szabadságukat az Adriai-tenger partján. Azok számára, akik busszal utaznának, megmutatjuk, hogy melyik városokba lehet eljutni a zöldbuszos Flix segítségével, és azt is megmutatjuk, hol kezdhetnek hozzá a jegyek lefoglaláshoz.

Az idei főszezonban Ausztria mellett Horvátország lesz a másik nagyon népszerű úti cél a FlixBus hálózatában. A magyar utazók Budapesten kívül több vidéki városban is  tudnak majd csatlakozni a Flixbusz járataihoz.

Ezek a városok a következők; Debrecen, Győr, Harkány, Miskolc, Nagykanizsa, Nyíregyháza, Pécs, Siófok, Szeged. 

A nemzetközi távolsági buszszolgáltató adatai alapján az idei turisztikai főszezonban több, mint 100  a horvátországi  településet lehet majd átszállással vagy közvetlenül elérni a legnépszerűbb  távolsági buszos céggel utazók körében.. A FlixBus ügyfelei ezek közül a  horvát települések közül tudnak idén  helyeket választani és lefoglalni maguknak. Különlegesség, hogy az utazők a bőröndjükön kívül már akár a kerékpárjukat is magukkal vihetik az Adriára.

A komfortos zöld buszokon,, garantáltan a legjobb szolgáltatást kapják az utazók. Minden busz fedélzetén ingyenes a Wi-Fi, extra nagy a lábtér, valamint számos csatlakozóaljzat is várja, és a kézipoggyászoknak is bőven jut hely. Külön előnynek számít, hogy amennyiben az utazást valamilyen oknál fogva módosítani kell, a FlixBus ügyfelei ezt az indulás előtti tizenötödik percig azt is megtehetik.


Online szálláskereső Dalmáciában;

Booking.com


Elvisznek mindenkit a célállomásokra, és közben egy percig sem kell aggódni, mert a weboldalukon található buszmegálló információnak, a naprakész és aktuális buszmenetrendnek, segítőkész munkatársaiknak és barátságos buszvezetőiknek köszönhetően nincs mitől tartani, mert szinte mindent elintéznek az utazóknak. Velük bárki teljes nyugalomban tervezheti meg és bonyolíthatja  le a buszos utazását.

A főszezonban a vasút mellett sokan választják majd a flixbus járatait, így tanácsos időben lefoglalni a kívánt napra a helyeket, nehogy lemaradjunk a foglalással. Sokaknál fontos szempont az is, hogy melyik ülőhelyet biztosítják maguknak az utazásra.  

Ha kíváncsi vagy a részletekre, a lenti  zöld képre kattintva már indulhat is a keresés:

  Kattints a képre és írd be a keresőbe, hogy mikor, honnan és hová szeretnél még elutazni!

Meg fogsz lepődni, hogy milyen egyszerűen megy az egész!


Találd meg a legjobb árakat!

Soha ne indulj útnak a megfelelő utasbiztosítás nélkül!

 

 

 


Több, mint 2.200.000 szálláshely!

Szállodák, apartmanok, villák, és még kempingek is a világ körül. Az év bármely szakában találhat szálláshelyet a legjobb árakon.Utasbiztosítás kalkulátor

Találd meg az igényeidnek megfelelő utasbiztosítást és hasonlítsd össze a legkedvezőbb ajánlatokat a Bank360 oldalán!